Les noves normes per a comprar en El Corte Inglés en el territori valencià

La cadena adapta la seua activitat comercial davant les noves mesures preses pel Consell per a evitar els contagis de coronavirus
El Corte Inglés establix restriccions en les seues instal·lacions| El Confidencial

El Corte Inglés adapta la seua activitat després de les noves mesures adoptades pel Consell, que estaran vigents a partir de l'1 de març, per a evitar l'augment de contagis per coronavirus en el territori valencià. Entre els canvis presos per la companyia en els seus centres comercials es troben els seus horaris d'obertura, que seran de 9 a 20 hores i amb un aforament màxim del 50 per cent, tant en l'àrea comercial com en l'aparcament.


A demés, s'han pres mesures addicionals de seguretat en les devolucions. Així, els productes retornats són sotmesos a higienització mitjançant centres de planxat de vapor DS-38, exposició a llum ultraviolada-C, o altres fórmules vàlides «degudament acreditades». Per part seua, les bosses en les que el client retorna les peces són destruïdes i els penjadors desinfectats.

Distància de seguretat en els emprovadors

Quant als emprovadors, es mantenen les distàncies de dos metres. Per este motiu, no hi ha emprovadors contigus oberts, i s'organitza l'espai per a formar una cua ordenada amb distància de dos metres, ha assegurat la companyia. A demés, un empleat permanent controla entrades i eixides netejant cada cabina després del seu ús.

De la mateixa manera, les peces usades en l'emprovador i no venudes són sotmeses a una higienització mitjançant vapor, exposició a llum ultraviolada-C, o altres fórmules vàlides i degudament acreditades.

Així mateix, és obligatori l'ús de protectors per a calçat i barrets quan es desitgen provar, així com fundes d'un sol ús en matalassos i sofàs.

Les noves mesures en perfumeria i supermercats

En perfumeria, els productes, no es proven directament sobre el client i els expositors de mostres estaran protegits. En joieria i ulleres de sol, es neteja el producte cada volta que un client li ho prova.

En el supermercat, es mantenen les mesures preventives ja implantades. Les cistelles d'enviament a domicili estan incloses en els programes de desinfecció, així com els carros i cistelles de la botiga. Es permeten les promocions i demostracions sense degustació de productes d'alimentació, complint els protocols de seguretat.


El servici de neteja dura a terme una desinfecció diària de sòls i superfícies de contacte de taulells, línies de caixa, TPVs, carros, aixetes, seients i emprovadors, tant amb el centre obert com tancat. Els llapis de signatura es netegen després de cada ús, així com els productes d'exposició (TV, informàtica, esports, etc.).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'està estudiant una alternativa per als festius escolars de Falles" "Notifiquen 10 casos de reaccions adverses por cada 1.000 dosis administrades de vacuna"