Coneixes la nova opció de WhatsApp per a ocultar els teus missatges més privats?

WhatsApp hi ha actualitzat algunes de les funcionalitats perquè els usuaris puguen mantindre ocults i silenciats alguns xats

WhatsApp és una 'app', que a més de compartir missatges sense importància amb familiars i amics, amaguem dades privades o fins i tot confidencials. A pesar que les converses estan xifrades, la qual cosa aporta una certa seguretat, WhatsApp ha llançat una nova opció perquè els usuaris puguen mantindre uns certs missatges ocults.


L'aplicació ja està posant a proves estes noves funcions. Fins ara, en arxivar una conversa, tornava a aparéixer en la pantalla d'inici si es rebia un missatge nou. El més destacat amb les recents modificacions és que, si es rebera un missatge, el xat romandria en eixa espècie de calaix, que és la carpeta de xats arxivats. Les converses quedarien silenciades i no s'alerta de notificacions. La segona és que WhastApp afegiria a l''arxiu' les converses que no hagen tingut activitat durant sis mesos automàticament.


Com activar-ho

Des d'ajustos, posteriorment 'xats' i més tard prement a 'mantindre els xats arxivats' podem activar la manera 'arxive'. Des d'esta funcionalitat es pot veure quants missatges hi ha i les converses incloses en la secció. Els 'xats' també poden silenciar-se individualment seleccionant-los des de la pantalla d'inici i prement sobre la conversa o grup.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Treballeu des de casa? Les claus de la Llei de Teletreball" "La Diputació de València realitzarà l'oposició d'administratius al camp del Levante UD"