Els pacients amb Covid-19 en les UCI ja superen la mitat del màxim de la primera ona

Durant el mes d'octubre, s'han multiplicat per 2,73 els ingressos per Covid-19 en les UCI
Les xifres són alarmants | València Diari

Els hospitals del territori valencià tenen ingressades en les Unitats de Cures Intensives (UCI) ara mateix a 204 persones amb coronavirus, xifra que ja supera la mitat del màxim que es va conseguir en la primera ona de la pandèmia.

Durant el mes d'octubre, s'han multiplicat per 2,73 els ingressos per Covid-19 en les UCI, ja que s'ha passat de 71 persones l'últim dia de setembre a 172 l'últim dia d'octubre, mentres que l'inici de novembre ha prosseguit eixe ascens i només en els dos primers dies d'esta setmana han passat a l'UCI 32 pacients més.

Durant la primera ona de la pandèmia, el pic d'ingressos en les UCI valencianes es va conseguir els dies 3 i 4 abril, amb un total de 386 persones en vigilància intensiva, pel que les 204 persones que actualment estan a càrrec d'eixes unitats superen ja la mitat d'eixe màxim.

Segons fonts del sindicat CSIF, els hospitals en els que les UCI estan «saturades» són els de Castelló, La Plana, Vinaròs, Elda, Sagunt, General d'Alacant, Orihuela, Torrevieja i Vinalopó, i també té problemes de saturació la Unitat de Reanimació dels hospitals d'Elda i Orihuela.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fernando Simón no descarta el confinament domiciliari" "Ford Almussafes: Es prorroga un mes més l'ERTE de la planta"