Un panettone valencià conseguix l'or en Itàlia com un dels millors del món

El panettone és de l'empresa Fartons Polo
És de l'empresa Fartons Polo | Wikipèdia

L'empresa valenciana Fartons Polo s'ha alçat amb la 'categoria ore' en l'II Campionat Internacional del Millor Panettone del Món celebrat en Itàlia. Per primera volta, un espanyol conseguix el màxim reconeixement en este certamen mundial.

El concurs, organitzat per la Federació Italiana de Pastisseria, Gelats i Xocolate, és el major reconeixement a este dolç d'origen milanés amb més de 300 participants de tot el món. Del 23 al 25 d'octubre, la Cinecittà Word de Roma va acollir la segona edició del certamen. Uns 300 pastissers procedents d'Itàlia, però també de la Xina, el Japó, els EUA, França, el Marroc i Espanya, es van donar cita en esta competició a on només els 100 millors van passar a la final.

Una prova que perseguix cada any valorar i difondre la cultura del món del dolç, des de la pastisseria fins al disseny de dolços, xocolates i gelats en tres vessants: clàssic, innovador i decoratiu, destaca la companyia de fartons en un comunicat.

Esta empresa d'Alboraia, en l'Horta Nord (València), porta més d'una dècada elaborant panettons, tant en la seua versió clàssica com amb llavors de xocolate. Anys d'experiència però també de formació i aprenentatge a través de cursos amb mestres pastissers de diferents països fins a perfeccionar la seua tècnica. El panettone Polo es pot trobar en el seu web i en el lloc de la De l'horta 1960 en el Mercat Central de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una empresa valenciana crea la primera mascareta biodegradable del mercat" "Agafa la iniciativa: Les mesures que Illa aprovarà i notarem per Nadal"