L'Ajuntament de Paterna anuncia la nova programaci贸 del Gran Teatre

El consistori ha fet p煤blics els espectacles del primer trimestre de 2021
Entre els artistes es troben Ver贸nica Forqu茅 o Nacho Fresneda | Ajuntament de Paterna

El Gran Teatre de Paterna, en l'Horta (Val猫ncia), ha presentat la seua programaci贸 per al primer trimestre del 2021 que s'inaugurar脿 el pr貌xim 23 de gener amb l'煤ltim espectacle del Circ Gran Fele.

D'esta forma ho ha anunciat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa qui ha explicat que 芦un any m茅s, Paterna acull les millors produccions nacionals amb una variada programaci贸 per a tots els p煤blics que inclou obres premiades en els 煤ltims premis Max, concerts, musicals o espectacles infantils禄.

I 茅s que tal com ha destacat la regidora 芦el Gran Teatre s'ha convertit en un referent del circuit nacional de teatre per la qualitat i varietat de les produccions que acull禄. A dem茅s, Espinosa ha recordat que 芦el teatre compta amb un protocol sanitari que permet que els espectadors puguen continuar disfrutant de les millors produccions amb totes les garanties de seguretat禄.

La nova temporada arrancar脿 amb una doble funci贸 del Circ Gran Fele el dissabte 23 de gener i el diumenge 24 de gener. La companyia valenciana representar脿 la seua 煤ltima producci贸 'Xas' a on torna a fusionar el teatre, la dansa contempor脿nia i les diferents disciplines circenses al costat de la millor m煤sica interpretada en directe per la Banda del Fele.

Ver贸nica Forqu茅

La guanyadora del premi Max 2020 a la millor protagonista, Ver贸nica Forqu茅 arribar脿 a Paterna el 5 de febrer per a representar 'Les coses que s茅 que s贸n veritat'. Acompanyada de cinc magn铆fics int猫rprets, l'actriu defensa un magn铆fic text teatral, in猫dit fins ara en Espanya del prestigi贸s dramaturg australi脿 Andrew Bovell.

El dissabte 7 de febrer, la companyia TramantTeatre, representar脿 l'obra familiar 'Les cartes del Quixot', un treball meravell贸s sobre l'amor a la lectura amb textos del Quixot.

La cantant Vega oferir脿 el 12 de febrer, un concert en el Gran Teatre dins del seu gira 'Diari d'una nit'. Una oportunitat 煤nica de disfrutar del contundent directe de la cantant.

La companyia valenciana Olympia Metropolitana representar脿 el 26 de febrer la seua 煤ltima producci贸 'El M猫tode Gr枚nholm' una s脿tira sobre el m贸n dels processos de selecci贸 de personal. Ferran Gadea, Rebeca Valls, Jordi Ballester i Diego Braguinsky s'encarregaran de representar als aspirants en esta obra que amb un humor reflectix una 猫poca en la que l'atur i la precarietat s贸n una autentica maledicci贸.

Nacho Fresneda

Els amants de la m煤sica disfrutaran el divendres 5 de mar莽 de l'espectacle 'We love Queen' un recorregut pels 猫xits de la m铆tica banda brit脿nica produ茂t per Barab煤 Extresound, amb m煤sica i veus en directe.

Nacho Fresneda i 脕lvaro Rico representaran 'Dibbling' el divendres 26 de mar莽, un thriller sobre el pes de la fama i els jocs de poder. Un futbolista acusat de violaci贸 i l'intent de suborn del seu representant per a callar a la v铆ctima es compliquen quan la jove apareix morta.

A dem茅s, tamb茅 se celebrar脿 la campanya escolar de teatre en angles del 15 al 19 de febrer amb noves obres dirigides als alumnes de la localitat des de Prim脿ria a Batxillerat, incloent tamb茅 a estudiants d'FP i EPA i a partir del mes de mar莽 el musical Tararos Rock recorrer脿 els barris de la ciutat per a acostar el seu divertit espectacle als xiquets de Paterna.

Finalment, la regidora Espinosa ha recordat que el dissabte 16 de gener es posaran a la venda les entrades en taquilla, en horari de 9 a 14 hores, de totes les obres programades fins al 31 de mar莽 i a partir del 17 de gener podran adquirir-se, a dem茅s d'en taquilla, a trav茅s d'internet, en Ticketentradas.es

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCI脫: M茅s de 5.000 nous contagis en Espanya" "脷LTIMA HORA: Els 62 nous brots valencians"