Paterna fa un segon repartiment de mascaretes porta a porta per als seus veïns

La disponibilitat ha començat a partir d'esta setmana per als veïns del municipi
És el segon repartiment que efectua l'Ajuntament entre els veïns | Ajuntament de Paterna

 

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta de València, ha iniciat esta setmana el segon repartiment de mascaretes homologades entre els veïns del municipi després de l'anunci del Ministeri de Sanitat de l'ampliació de l'obligatorietat de l'ús de mascaretes en espais públics per a majors de 6 anys quan no es puga garantir la distància mínima de seguretat de 2 metres.

 

D'esta manera, cada vivenda paternera tornarà a tindre dos mascaretes homologades, llavables i reutilitzables fins a 10 ocasions, adquirides a empreses valencianes en les últimes setmanes. Amb este nou repartiment de mascaretes, el consistori de Paterna vol ajudar a les famílies del municipi a adaptar-se a la nova normativa, facilitant-los l'accés a utensilis que complisquen totes les garanties de seguretat.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

El repartiment d'estos elements de protecció individual es va iniciar el passat dilluns, en les mateixes condicions que l'anterior, porta a porta, a través de personal de l'empresa pública de Gestió i Servicis de Paterna (GESPA) i, simultàniament, en tots els barris de la ciutat.

 

En cas que els inquilins d'un domicili no es troben en casa, les mascaretes es dipositaran en la bústia, si fora possible i, en cas contrari, es deixarà un número de telèfon de contacte per a acordar l'entrega directa del material de protecció. La distribució s'està fent per sectors i amb quatre equips de repartiment proveïts dels elements de protecció necessaris per a garantir l'entrega en les màximes condicions de seguretat sanitària.

  

  

protecció

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram