L'Ajuntament de Paterna invertirà 200.000€ en Tàctica per a millorar el subministrament d'aigua potable

En esta àrea d'expansió hi ha unes 300 empreses
L'alcalde del municipi ha tingut una reunió amb la presidenta i la gerent de l'Associació d'Empresaris de Tàctica (ADET) | Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), a través de l'empresa mixta Aigües de Paterna, executarà en el Parc Empresarial Tàctica tota una sèrie d'actuacions de millora de la xarxa de proveïment d'aigua potable amb l'objectiu d'oferir un subministrament d'aigua òptim en esta àrea en expansió en la que, actualment, hi ha unes 300 empreses.

D'esta forma ho ha traslladat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, a la presidenta i a la gerent de l'Associació d'Empresaris de Tàctica (ADET), Diana Aparicio i Mª Ángeles Hidalgo durant la seua reunió d'esta setmana.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Amb la finalitat de millorar la garantia en el subministrament i de disposar d'una xarxa de transport d'aigua que permeta injectar un cabal major en la xarxa d'este parc empresarial el consistori està projectant la instal·lació d'una segona bomba de pressió per a permetre el funcionament alternatiu de les dos i facilitar el manteniment i reparació d'alguna d'elles de manera independent, sense necessitat d'afectar el sistema de proveïment del parc.

Un segon punt de subministrament

De la mateixa manera, també ha planejat l'execució d'una nova conducció de transport des de l'eixida del grup de bombament a la xarxa existent, amb una canonada d'alimentació de 300 mil·límetres de diàmetre i una longitud de 95 metres, que dotarà al parc d'un segon punt de subministrament i de majors dimensions a l'actual.

«Amb estes actuacions reduïm el risc de desproveïment d'aigua de les empreses allí instal·lades davant de qualsevol avaria i millorem la resposta de la xarxa d'aigua potable davant de situacions en les que es requerisquen cabals elevats, com per exemple un incendi», ha explicat el primer edil al mateix temps que ha afegit que «amb estos projectes seguim millorant les característiques d'esta àrea industrial de 140 hectàrees i la demanda d'aigua potable, que s'està veient incrementada amb la instal·lació de noves naus i empreses».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Se disparen els contagis en Espanya en les últimes 24 hores" "La millor opció per a unes vacacions segures en família"