La Policia de la Generalitat intervé 26 obres d'art falsificades d'autors valencians

S'intentaven vendre per un valor de més de 82.000 euros
Imatge d'una de les obres d'art intervingudes | Europa Press

El Grup de Patrimoni Hist√≤ric de la Policia de la Generalitat ha intervingut fins a un total de 26 obres falsificades, principalment d'artistes valencians com Pinazo, Benlliure, Pla o Eustaquio i Jos√© Segrelles i dels autors manxec i catal√† Pal√®ncia i Piju√°n.

Les obres intervingudes s'intentaven vendre per un valor de més de 82.000 euros en diferents comunitats autònomes per 19 persones que han sigut investigades pels delictes d'estafa i contra la propietat intel·lectual.


Les localitzacions i intervencions de la Policia de la Generalitat han tingut lloc en Val√®ncia, Madrid, Barcelona, Bilbao, Cadis, Granada i Sevilla amb la col¬∑laboraci√≥ de la Brigada de Patrimoni Hist√≤ric de Madrid i les prefectures superiors de policia de Val√®ncia, Catalunya, Andalusia i Pa√≠s Basc.

Els Jutjats d'Instrucci√≥ de Val√®ncia, Madrid, Cadis, Bilbao, Barcelona, Granada i Sevilla s√≥n coneixedors de les dilig√®ncies fetes pels agents del grup de patrimoni hist√≤ric de la Policia de la Generalitat.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"La demora que hi ha per a operar-se en el territori valenci√†" "Aprovada l'Oferta de Treball P√ļblic de 2020, amb 1.322 places"