La Policia Local de Xirivella i la Nacional reforcen els controls durant les festes de Nadal

Han demanat la col·laboració de la població
Reforçaran els controls | Ajuntament de Xirivella

L'Ajuntament de la localitat de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), ha informat que tant la Policia Local del municipi com la Policia Nacional intensificaran els controls durant els dies de Nadal amb l'objectiu que es complisquen totes les restriccions implantades per a fer front el coronavirus.

Els dos cossos policials coordinaran un dispositiu especial per a controlar el compliment de la normativa del Covid-19, seguretat viària, alcoholèmia i aforaments en establiments comercials i hostalers, entre altres restriccions. A demés, durant les nits del 24, 25 i 26 de desembre, la Policia Local reforçarà el desplegament per a controlar els horaris de circulació nocturna i la celebració de festes il·legals.

Des de l'Ajuntament de Xirivella han demanat col·laboració a la ciutadania, ja que «les normes sanitàries no són un capritx, sinó l’única garantia per a frenar els contagis». I, finalment, han advertit que els incompliments seran sancionats

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un estudi mostra el temps d'immunitat davant del Covid-19" "Una universitat valenciana crea un sistema per a conservar vacunes fins al -200º"