Puig assegura que en les pròximes setmanes «ens juguem una part fonamental dels primers mesos de 2021»

El president ha defensat que «no es tracta d'accelerar, sinó de mantindre les restriccions i d'actuar amb serenitat»
Puig assegura que en les pròximes setmanes «ens juguem una part fonamental dels primers mesos de 2021» | GVA

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que «en les pròximes setmanes ens juguem una part fonamental del que seran els primers mesos de 2021» i ha defensat que «no es tracta d'accelerar, sinó de mantindre les restriccions i d'actuar amb serenitat».

D'eixa manera s'ha manifestat Puig este diumenge en declaracions als mitjans de comunicació. El cap del Consell ha insistit que «estem en pandèmia» encara que les dades «són més positives». Per això, ha insistit a tindre «més prudència que mai».

«En les pròximes setmanes ens juguem una part fonamental del que seran els pròxims mesos de 2021», ha afirmat Puig. En este sentit, ha defensat que «no es tracta d'accelerar, sinó de mantindre les restriccions i d'actuar amb tota serenitat». «Ja hi ha un horitzó, en uns mesos vencerem a la pandèmia», ha afegit.

En relació amb les vacunes, el president ha subratllat que «es tracta que el Govern i les comunitats autònomes prenguem les mesures oportunes per a distribuir-les, una faena que costarà un temps, motiu pel que mentres cal tindre màxima prudència per a salvar vides».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El número de classes confinades en la 12a setmana del curs escolar valencià" "ATENCIÓ: Les 16 localitats valencianes més castigades pel coronavirus"