Puig avança que el divendres es podria decidir el tancament perimetral d'alguns municipis valencians

A demés, el president de la Generalitat ha dit que també es podrien implantar mesures noves
Ximo Puig ho ha avançat este dimecres | Youtube

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que el divendres es podria decidir el tancament perimetral d'alguns municipis més afectats per la pandèmia de coronavirus en el territori valencià.

D'esta forma ho ha avançat Puig este dimecres per la vesprada en una roda de premsa al costat del ministre de Transport, José Luis Ábalos, en la que ha apuntat que esta decisió podria eixir de la reunió del Centre de Coordinació Operativa Integrada (Cecopi) entre la Generalitat i Delegació del Govern, prevista per al divendres, i ha agregat que «probablement s'anunciaran altres mesures complementàries».

Puig ha advocat per no prendre «mesures compulsives» i per «analitzar en tot moment la situació que existix en el territori valencià i en el conjunt d'Espanya i Europa i prendre decisions avaluant atentament les mesures preses».

«Quan ha fet falta prendre decisions, les hem preses»

«Ja hem decidit que es prorrogarà el tancament perimetral de caràcter autonòmic set dies més, quan encara no hem arribat a la setmana que es va decretar», ha argumentat. Puig ha insistit que el divendres es prendran «mesures no compulsives ni improvisades» i que «atenguen la realitat social i econòmica» del territori valencià. 

«Quan ha fet falta prendre decisions, les hem preses. Vam suspendre les Falles, decretem el tancament perimetral, prendrem les decisions més raonables possibles amb el màxim consens possible».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La campanya de l'Ajuntament d'Almàssera per conservar el medi ambient" "Atenció: Més de 8.000 nous contagiats por coronavirus en Espanya"