Puig, després de les acusacions de Murthy: «La responsabilitat és complir els compromisos»

Anil Murthy va criticar d'«atacs irresponsables» a Meriton per part de Puig
Puig, després de les acusacions de Murthy: «La responsabilitat és complir els compromisos» | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat que la responsabilitat consistix en «complir els compromisos», al mateix temps que ha reivindicat que el que intenta és «defensar l'interés general dels valencians i, en definitiva, defensar la decència».

D'eixa manera ho ha asseverat el cap del Consell, que esta vesprada ha visitat les instal·lacions de l'empresa Power Electronics, en ser preguntat pels mitjans pel comunicat fet públic hui pel president del València, Anil Murthy, en el que criticava els, al seu juí, «atacs irresponsables» a Meriton per part de Puig després de la reunió que tots els van mantindre el dimarts.

Sobre este tema, Ximo Puig ha remarcat que «la responsabilitat és complir els compromisos. I això és el que nosaltres hem de garantir: que es complisquen els compromisos, defensar l'interés general dels valencians, i defensar, en definitiva la decència i això és el que jo he intentat fer», ha resolt.

En la reunió celebrada el dimarts, Murthy va plantejar a Puig una possible pròrroga de l'Actuació Territorial Estratègica per a l'emplaçament del nou estadi, però el president de la Generalitat va assegurar que no hi havia «avanços i que la credibilitat i el crèdit de Meriton estava baix mínims», insistint que la LLIGUE per a la construcció del Nou Mestalla «acabava en maig».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sagunt acull una exposició inspirada en el Mediterrani" "La Conselleria de Justícia posa data a les seues oposicions"