Quaderns Rubio oferix contingut gratuït i col·leccions d'aprenentatge per als xiquets i xiquetes

Oferix dos vies per a aprendre als més menuts de la casa
Descàrregues gratuïtes del material de RUBIO | ATREVIA

 

Estos dies, amb el tancament de portes de les escoles, resultaran complicats per als xiquets, ja que passar tantes hores en casa pot portar a l'avorriment i la frustració. Però és en estos moments quan naix la creativitat de cada un, perquè si alguna cosa ens caracteritza és que sempre busquem la part positiva de qualsevol situació i posem al mal temps, bona cara.

 

És per això com, en lloc de plantejar esta quarantena com una cosa negativa, podem transmetre als nostres xicotets que és una gran oportunitat per a continuar aprenent. De fet, ens pot ajudar a reforçar el vincle amb els nostres fills a través de l'educació.

 

Des de RUBIO, la famosa editorial de quaderns didàctics que porta acompanyant-nos i fent fàcil el difícil durant més de 60 anys, ens proposen ajudar-nos per a què els nostres xiquets continuen aprenent i reforçant els seus coneixements de manera divertida.

 

Dos vies d'aprenentatge

I per a fer-ho ens proposen dos vies. La primera la seua aplicació 'iCuadernos', en la que inclou molt material d'interés que ha sigut alliberat per a la seua descàrrega gratuïta durant este període de reclusió forçosa per als xiquets. La segona arriba de la mà del seu ampli porfolio de col·leccions, que ja està convertint-se en un gran aliat per a combatre els dies de tancament.

 

D'esta manera, l'equip de pedagogs de RUBIO proposa cinc col·leccions amb les que no sols repassaran i reforçaran el seu aprenentatge, sinó també amb les que es divertiran i entretindran.

 

  1. Iniciació a la Lectura. Esta col·lecció està recomanada per a xiquets i xiquetes de 4 i 5 anys i es presenta en un pràctic format A5 que inclou activitats per a fer en família.
  2. Lectures Comprensives. A través de les seues pàgines i les seues activitats, els xiquets podran cantar, jugar, dibuixar, imaginar i somiar perquè el temps passe volant. En este cas, els quaderns van dirigits a alumnes de Primària.
  3. Col·lecció Ortografia. L'objectiu de la col·lecció és aprendre a escriure correctament de manera dinàmica, divertida i motivadora. Estos quaderns estan orientats a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys.
  4. Competència Matemàtica. Amb estos quaderns per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, es fomenta la capacitat de raonament logicomatemàtic a través de la diversió i el joc.
  5. Majúscules. Dirigida als més xiquets de la família, aquells d'entre 3 i 5 anys, esta col·lecció busca ajudar-los amb eixa primera aproximació al món de les lletres i l'escriptura a través de les majúscules.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!