Reclamen mesures per a frenar l'augment d'agressions al personal sanitari

Ho ha demanat l'Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana
Demanen més mesures | València Diari

L'Associació de Dret Sanitari de la Comunitat Valenciana (ADSCV) ha descrit la situació en els centres d'Atenció Primària de «molt preocupant» i ha reclamat a l'Administració mesures per a frenar l'augment d'agressions a personal sanitari.

D'eixa manera ho ha explicat el seu president, Carlos Fornes, en un comunicat, en el que ha afegit que l'associació se suma «a la petició a l'Administració de més recursos per als professionals sanitaris, sobretot en els centres d'Atenció Primària, a on ja estan desbordats».

«A la demanda per Covid-19 se suma la dels pacients crònics que no s'han atés durant el confinament», ha afegit, a la volta que ha descrit que la gent va al centre de salut «perquè no li agafen el telèfon i s'ho troba buit, no perquè els metges no estan, sinó perquè tenen ara mateix entre 70 o 80 consultes telefòniques, que a demés són més llargues que les presencials».

Per últim, Carlos Fornes ha assenyalat que «en els centres de salut i en els corredors dels hospitals ja ningú es recorda dels aplaudiments que es donaven als professionals sanitaris a les 20.00 hores de la vesprada».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'última advertència de Fernando Simón que ha fet saltar totes les alarmes en Espanya" "Celebració dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2020"