Ribó recolza la pròrroga de les restriccions encara que supose un sacrifici per a evitar una quarta pujada

«Si no fem un esforç seriós per a baixar els índexs a uns nivells raonables», ha afirmat
Ha incidit en baixar els nivells d'incidència, i ha esperat que ajuden les vacunes | Cedida

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha recolzat prorrogar les restriccions actuals en el territori valencià a pesar de què això «suposa un sacrifici econòmic per a moltes empreses, sobretot de l'hostaleria», però ha assenyalat: «Si no fem un esforç seriós per a baixar els índexs a uns nivells raonables», ha afirmat, «ens podem trobar amb una quarta pujada que el que farà és prolongar moltíssim els problemes econòmics i personals».


D'esta forma s'ha expressat Ribó en declaracions als mitjans este dijous, quan ha posat com a exemple que Alemanya parlen de baixar la incidència acumulada a 50 casos per cada 100.000 habitants, i ací «estem molt lluny d'això».

En este sentit, ha incidit en baixar els nivells d'incidència, i ha esperat que ajuden les vacunes. Mentres, ha demanat «fer-ho bé» i ha secundat prolongar les mesures fins que Â«en el moment que es puga, vagen alleugerint a poc a poc».

«No arreglarem una cosa per a que després es desbarate una altra», ha asseverat. No obstant això, ha dit que entén «el cansament de la gent i de les pimes però que és imprescindible un esforç seriós per a que puguem guanyar esta batalla».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Els 64 nous brots en el territori valencià" "ÚLTIMA HORA: Més de 90 morts per coronavirus en el territori valencià"