Las sales de cine es veuen obligades a eliminar l'última sessió nocturna amb el toc de queda

Es tracta d'un sector afectat fortament per la pandèmia
Es tracta d'un sector que ja compta amb pèrdues milionàries | Cedida

Amb la implantació del toc de queda des de les 00.00 fins a les 06.00 hores, totes les sessions nocturnes dels cines valencians es deixaran d'emetre.

Segons informa 'Levante-EMV', la limitació d'horaris a partir de mitjanit eliminarà de les sales de cinema l'última sessió celebrada cap a les 22.30 hores o en algunes ocasions a les 23 hores. D'esta forma, s'eliminaran estes sessions, ja que impedixen estar en casa abans d'esta hora fixada.

Es tracta d'un sector que ja compta amb pèrdues milionàries per la quarantena fixada des del mes de març fins a pràcticament el mes de juny. Açò ha provocat un greu descens d'ingressos durant la nova normalitat.

El toc de queda significarà prescindir d'una de les entrades més significatives que encara li quedaven als cinemes, ja que té molt bon resultat sobretot durant els caps de setmana i els dimecres, el dia de l'espectador. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una nova estafa a través de falses multes de la DGT en Vila-real" "Tanquen llits de l'UCI de l'Hospital General de Castelló per un bacteri infecciós"