23 casos positius en el brot de coronavirus originat en Castelló

L'origen del brot va aparéixer la passada Nit de Sant Joan
Brot de coronavirus en Castelló | ACN

Actualització 01/01/2020, a les 19.23 hores. La Conselleria de Sanitat ha confirmat este dimecres que s'han detectat 7 casos nous de coronavirus en el brot originat en la ciutat de Castelló, pel que el total d'eleva a 23 persones.

Sanitat confirma un brot de 16 casos de coronavirus en Castelló

Esta vesprada de dilluns la Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha confirmat un brot de coronavirus en la ciutat de Castelló. En total, s'han diagnosticat 16 casos en diferents nuclis familiars, cap d'ells greu. Tots ells estan aïllats i se'ls està fent un seguiment.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Segons la investigació feta per la conselleria, l'origen del brot ha sigut en una reunió familiar durant la passada nit de Sant Joan. Dels afectats, una de les famílies ve de la ciutat de Lleida (Catalunya), i un dels primers membres va presentar símptomes el passat 22 de juny.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La campanya de l'Ajuntament de València per a evitar la propagació del Covid-19" "El revés que poden patir les vacacions d'estiu en l'Estat espanyol"