Sanitat investiga la desaparició d'un vial del centre a on es va vacunar l'exfiscal cap de Castelló

L'Hospital General de Castelló també investiga esta desaparició

Imatge d'arxiu d'una vacuna contra la Covid-19
Van desaparéixer sis dosis | iStockPhoto (Teka77)

La Conselleria de Sanitat està investigant la desaparició d'un vial amb sis dosis de vacunes contra el Covid-19 del centre de salut 9 d'Octubre de la capital de la Plana a on es va vacunar de manera irregular l'exfiscal cap de Castelló, José Luis Cuesta, ambulatori en el que treballa com a coordinadora la seua dona.

Sobre este tema, la consellera Ana Barceló, en roda de premsa, ha anunciat que estan a l'espera del resultat de les diligències prèvies obertes per l'Hospital General de Castelló per a determinar si d'eixos fets es deriva alguna classe de delicte per a donar trasllat a Fiscalia. Cuesta va renunciar al seu càrrec en saber-se la seua vacunació sense ser personal dels grups de prioritat establits pel Ministeri.

En eixe sentit, preguntada per si la dona del fiscal, coordinadora en el centre, puga estar implicada en esta desaparició i si el vial va poder ser usat per a vacunar a més familiars, ha replicat que és «el que l'Hospital General està investigant. Dins de les possibilitats, quan s'investiga cap tot», ha recalcat.

L'Hospital General de Castelló també investiga esta desaparició

Ha argumentat que en unes diligències d'esta classe cal investigar «fins a arribar al final d'este cas per la transcendència mediàtica que ha tingut tan important». Barceló ha assenyalat que estan a l'espera de l'informe final i de la conclusió que es deriva de la desaparició del vial per a procedir, en el seu cas, a donar trasllat a la Fiscalia, en l'únic supòsit dels analitzats en el que creu que pot haver-hi una transcendència penal.

L'exfiscal cap de Castelló, José Luis Cuesta, es va vacunar en el centre de salut 9 d'Octubre el passat 29 de gener. La direcció general de Recursos Humans ha iniciat unes diligències prèvies que han determinat que els responsables de la seua vacunació van ser la coordinadora d'infermeria d'Atenció Primària i un infermer. Per part seua, l'Hospital General de Castelló investiga la desaparició d'este vial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari