Sanitat mantindrà els gimnasos tancats però deixarà que facen activitats a l'aire lliure

La Generalitat encara ha de decidir si es reprendran les competicions
Els gimnasos es mantindran tancats | Pixabay

Tot indica a què la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Públic té pensat mantindre tancats els gimnasos, les piscines cobertes i els pavellons com a mínim 15 dies més. És a dir, que el consell valencià no permetrà que es faça exercici en llocs tancats, però si a l'aire lliure.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', este és l'anunci que s'ha fet durant una reunió que s'ha celebrat este matí de dimarts entre les diferents associacions deportives del territori valencià i els tècnics de Sanitat i Esport de la Generalitat Valenciana.

La proposta del govern valencià és que a partir del dilluns que ve, 1 de març, tornen els entrenaments de les modalitats del futbol, atletisme o rugbi, però no les de bàsquet ni l'handbol, com a mínim en llocs tancats. Ara, el que falta per vore és si la Generalitat dona permís a què tornen a funcionar les competicions federades, una decisió que s'ha de prendre abans d'este dijous.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Els barris de València amb major incidència de coronavirus en aigües residuals" "URGENT: La Generalitat valora alçar els tancaments perimetrals de les grans ciutats"