A subhasta 71 garatges i trasters a Peníscola per un euro

El preu d'eixida és tan baix perquè prové d'una immobiliària de Benicarló en concurs de creditors
Peníscola | Comunitat Valenciana


El portal Escrapalia ha tret a subhasta pública 71 places de garatge i trasters situats en una urbanització de Peníscola. Els actius ixen a la venda en tres lots, a un preu d'eixida d'un euro cadascun. El valor de taxació de tots ells ascendeix a 328.500 euros.


Concretament el primer lot el componen 17 places de garatge d'entre 18 i 258 metres quadrats, valorat en 226.750 euros. El segon l'integren 25 places de garatge i 5 trasters, de 10 i 3 metres quadrats respectivament , per un valor de 64.500 euros. L'últim està compost per 11 places de garatge i 13 trasters, de 10 i 3 metres quadrats respectivament. En aquest cas, el seu valor de taxació ascendeix a 37.250 euros.


Els immobles estan en la zona sud de Peníscola, al parc natural de la Serra d'Irta i construïts entre 2022 i 2004. Provenen d'una promoció immobiliària de Benicarló en concurs de creditors, sent l'administrador concursal l'encarregat a realitzar la seua liquidació. El plec de condicions es troba a disposició en aquest enllaç.

Subhasta pública

 

La subhasta, cent per cent en línia, romandrà activa fins a l'1 de febrer, a les 12.30 hores. Poden participar tant particulars com inversors i empreses, previ registre gratuït en el portal, així com els seus més de 100.000 usuaris.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Agència Espanyola de Medicaments demana la retirada del test Genrui" "La Comunitat Valenciana reprén la vacunació als centres escolars aquest dilluns"