Suspenen els actes del Mig Any dels Moros i Cristians de Crevillent pel coronavirus

Ho ha anunciat l'Associació a través de les xarxes socials
Tots els actes han quedat suspesos | Cedida

L'Associació de Festes de Moros i Cristians de Crevillent, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), ha decidit suspendre tots els actes del Mig Any previstos per als mesos d'abril i maig donada la situació que travessa el país davant el decret d'estat d'alarma pel coronavirus.

D'esta manera ho han anunciat els organitzadors a través de les xarxes socials, tot i que no han establert una nova data de celebració: «tan prompte es restablisca la normalitat i en comú acord amb les autoritats competents i el govern local, podrem definir unes noves dates».

L'Associació ha volgut aprofitar el comunicat per a agrair la «magnífica labor que està fent estos dies el personal sanitari, la Policia, la Creu Roja, la Guàrdia Civil, la Unitat Militar d'Emergències (UME), els treballadors de supermercats, de farmàcia, neteja...» i fer una crida a que tot el món es quede en casa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Valenta i dura decisió d'un infermer per a no contagiar de coronavirus a la seua família" "Pedro Sánchez acaba de rebre una bona notícia enmig de la pandèmia"