Sanitat ha anunciat que l'oci nocturn continuarà tancat 21 dies més en el territori valencià

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat la segona pròrroga
Sanitat confirma que l'oci nocturn valencià seguirà tancat | Cedida

Males notícies per al sector de l'hostaleria en València. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat en una roda de premsa que les discoteques, pubs i locals d'oci nocturn seguiran tancats almenys tres setmanes més en el territori valencià a causa de la pandèmia.

Tal com ha publicat el diari 'Levante-EMV', Barceló ha afirmat que, en relació amb l'oci nocturn de València, Alacant i Castelló «no ens plantegem cap canvi respecte a esta situació, l'estudiarem en el futur si això es prolonga i estudiarem què fer i com combinar la salut amb el que necessiten».

A demés, la consellera ha manifestat que «el tancament de l'oci nocturn ha contribuït al fet que la transmissió del virus no augmente i que puguem continuar contenint-lo», ha afirmat la consellera.

La de hui es la segona prorroga que anuncia el govern valencià respecte al tancament dels locals valencians d'oci nocturn després de l'anunci de la mesura el passat mes d'agost. Esta prolongació de la mesura podria augmentar el malestar entre els empresaris de l'oci nocturn que veuen perillar el futur dels seus negocis i la seua economia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tanquen un centre social en El Campello per un cas de coronavirus" "Última hora: 32 brots valencians nous de coronavirus"