Tanquen una farmàcia de Monforte del Cid en detectar-se tres casos de coronavirus

Salut Pública investiga si tenen relació amb el brot d'Elx
Salut Pública investiga si els casos tenen relació amb el brot d'Elx | Google Maps

Una farmàcia de Monforte del Cid, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), ha tancat al públic en detectar-se tres casos de coronavirus entre les treballadores. Dos de les afectades són asimptomàtiques, metres que una altra sí que ha presentat símptomes com febre i malestar.

Segons ha avançat 'Información', les treballadores, d'entre 30 i 50 anys, es troben confinades en sa casa i ara Salut Pública està investigant si estos tres casos de Covid-19 podrien estar relacionats amb el brot declarat en Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant). Esta possibilitat s'ha contemplat perquè una de les contagiades viu en esta ciutat i la seua parella ja havia donat positiu abans.

Arran de la notícia, molt clients de la farmàcia han cridat al centre de salut de la localitat per a fer-se les proves, però no es preveu que es facen PCR massives, ja que la majoria de clients no es poden considerar contactes directes, perquè això implica estar en contacte més de 15 minuts sense protecció o sense mantindre la distància.

L'alcaldessa d'esta xicoteta localitat, María Dolores Berenguer, s'ha reunit este matí amb la responsable de Salut Pública per a posar en marxa les mesures oportunes i ha destacat que ja s'estan rastrejant els contactes directes per a fer-los les proves del coronavirus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Totes les infraccions del nou decret del Consell: Fins a 60.000 euros" "Els valencians s'enfronten a multes de fins a 60.000 euros per incomplir les mesures"