El teatre el Musical de València acull el 'Fira esfera' este divendres

És la segona edició que se celebra
El festival comença este dissabte | Pixabay

El Teatre el Musical (TEM) de València acollirà este divendres la II edició de Fira esfera, un projecte de diferents associacions per a promoure els valors del teatre entre la ciutadania. L'any passat, les diferents associacions valencianes d'arts escèniques es van unir en un projecte comú per a aprofundir en els valors culturals del teatre, el circ i la dansa, programant una sèrie d'activitats totalment gratuïtes.

Esta trobada ha sigut batejada com 'Fira esfera' i tindrà lloc en el TEM, que este divendres 18 de setembre acollirà de nou la segona edició d'esta iniciativa, explica la sala del Cabanyal-Canyamelar.

Destinada principalment als professionals del sector, d'una banda, i als habitants del Cabanyal, per un altre, la II Fira esfera programarà dos taules redones --una sobre la labor de les associacions durant la pandèmia i una altra sobre l'aprofitament dels recursos que oferix la participació--, inclourà un espai lúdic i posarà en escena tres espectacles representatius d'associacions organitzadores.

En paraules dels organitzadors del certamen, «les arts escèniques són una eina fonamental d'expressió ciutadana que ha d'estar present per tot el nostre territori: barris, ciutats i pobles». «Durant anys, les associacions d'arts escèniques hem col·laborat en projectes socials lligats a organitzacions o altres entitats, i ara volem mostrar a la ciutadania el que som i el que fem, conseguint que teatre, circ i dansa es fusionen amb ells».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El festival de fotografia 'Ojos Rojos' de Xàbia arriba el dissabte" "Última hora: València tanca els parcs infantils demà dijous"