El territori valencià prorroga 21 dies més les mesures decretades pel coronavirus

A demés, les restriccions s'han estés als centres de joc
En els últims dies la Comunitat està fent una mitjana de 10.000 PCR diàries | Cedida

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat este dissabte l'ampliació a 21 dies més de les últimes mesures decretades per a frenar els contagis per Covid-19 i l'expansió de la pandèmia en el territori. A demés, les restriccions s'estendran als centres de joc o casinos que, ara hauran de tancar a les 01.00 hores, igual que els restaurants i no podran admetre nous clients a partir de les 00.00 hores.

D'esta manera ho ha anunciat Puig en una compareixença davant dels mitjans de comunicació, en la que ha assenyalat que «a pesar de què el territori valencià es troba en una situació complexa s'ha observat una estabilització de la corba de contagis, amb un equilibri entre les altes i els nous positius».

Puig ha indicat que dilluns que ve es publicarà una ordre per a ampliar a 21 dies més les noves mesures preventives per a frenar els contagis de la Covid-19.

El cap del Consell ha destacat que en els últims dies la Comunitat està fent una mitjana de 10.000 PCR diàries, que donen una informació molt valuosa. Quant a la pressió hospitalària, Puig ha apuntat que creix molt suaument i ha descartat qualsevol situació d'alarma. «La situació està controlada i cal ser constants en les mesures restrictives per a accelerar en el control de la pandèmia», ha remarcat.

De la mateixa manera, ha insistit en la corresponsabilitat i ha instat a «forjar la millor resposta possible» davant l'inici del curs escolar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: 11 brots valencians nous de coronavirus" "Atenció Coronavirus: Baixen els contagis en el territori valencià"