Torna el festival de teatre infantil 'Menuda Ciutat' a Sagunt

Es faran quatre obres al mateix temps en diferents places de la localitat
Teatre infantil en Sagunt | Pixabay

Diferents places de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), acolliran a partir d'este divendres, 11 de setembre, un total de setze actuacions de teatre, màgia, circ i marionetes infantils dirigides als més xicotets. L'objectiu del festival ‘Menuda Ciutat’ és acostar les activitats culturals als espais públics i, en concret, a un públic familiar.

Esta edició, la quinta, ve marcada pel Covid.19, ja que el festival, que estava previst per a maig, va haver de posposar-se amb motiu de la quarantena.  El festival cobrirà els divendres del mes de setembre i la primera setmana d'octubre, amb quatre actuacions al mateix temps en quatre places diferents de Sagunt i Port de Sagunt.

Per tant, les actuacions d'este divendres, a les 19.30 hores, es faran de manera simultània en quatre places de les set triades en esta edició, que són:

  • 'La ciutat sostenible', en la plaça del Cronista Chabret
  • 'Prenent mesures', en la plaça de la Reina Fabiola
  • 'Trilers', en la plaça de l'Àgora del Casal Jove
  • 'La història interminable', en la plaça de l'Alquerieta del Roc

 
Les altres tres places que acolliran actuacions durant el mes de setembre són la plaça de Manuel Azaña; la de l'Albereda del Consell; i la de l'Antiga Moreria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba la sexta edició del Concurs de Microrelats de Godella" "Gandia acull una exposició en homenatge a Ovidi Montllor"