La Universitat d'Alacant susp茅n la vacunaci贸 de la grip per la falta de vacunes

Els treballadors afectats s贸n tot el personal no vulnerable
Els fets produ茂ts en la UA s'ha registrat tamb茅 en altres llocs | ACN

Els treballadors de la Universitat d'Alacant no es podran vacunar de la grip a partir de la pr貌xima setmana per falta d'exist猫ncies de la Conselleria de Sanitat. Com a conseq眉猫ncia, els treballadors afectats s贸n tot el personal no vulnerable ja que s'ha prioritzat posar la vacuna al personal de risc.


Segons informa 'Levante-EMV', s'atribueix l'aturada en la campanya de vacunaci贸 a la falta d'exist猫ncies de vacunes malgrat que a l'inici de la campanya es va anunciar la compra d'1.250.000 vacunes.


Segons fonts de l'administraci贸, els fets produ茂ts en la UA s'ha registrat tamb茅 en altres llocs com en alguns centres de salut de Val猫ncia per貌 es tractaria d'un problema en l'arribada de les vacunes no en un desprove茂ment generalitzat. 

De la mateixa manera, afirmen que estar脿 solucionat en uns dies, argumentant que hi ha hagut tensions entre el volum de vacunes que es va acordar portar a cadascun dels centres i les necessitats reals que hi han. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat susp茅n les pr脿ctiques universit脿ries en hospitals" "El Cl铆nic donar脿 l'alta en dos dies als malalts de coronavirus sense risc"