La Universitat Popular de Sagunt celebra la tradicional Fira de l'Art de manera virtual

Es publicaran vídeos i fotografies a les xarxes socials i en la web del servici municipal a on s'ensenyarà tot el treball dels cursos i de les associacions participants
La Fira de l'Art de Sagunt ja compta amb XXII edicions celebrades | Ajuntament de Sagunt

 

La tradicional Fira de l'Art de la Universitat Popular, prevista per al 22 i 23 de maig, tindrà enguany una nova edició, però de manera virtual. D'esta manera ho ha anunciat la regidora delegada de la Universitat Popular, Maria Josep Soriano, qui ha manifestat que esta és la millor manera de celebrar la fira a causa de la situació actual.

 

Baix el títol #TotAniràBé, la Universitat Popular presentarà a través de la web del servici i de les xarxes socials un programa amb una sèrie de vídeos i fotos dels cursos i tallers del curs 2019-2020 i de les associacions participants que formaran la XXIII edició d'esta fira.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

La regidora ha explicat que esta fira virtual ha sorgit de la idea del professorat i de la gent implicada en la UP i que constarà d'un reportatge audiovisual titulat 'Un passeig per la Fira de l’Art' a on es vorà tot el programa d'activitats que inclou els estands que haurien de participar en la fira, la nit de ball, el sopar de germanor, i també la despedida del Cercle de Silenci o la lectura del manifest de Morvedre Acull, entre d’altres, i un altre que farà un Viatge pel curs 2019-2020 en el que es recordarà cada un dels cursos i tallers de l'any amb anècdotes, activitats, obres, imàtgens significatives, etc.

 

El cartell de la XXIII Fira de l'Art de Sagunt, que se celebrarà virtualment | Ajuntament de Sagunt

 

A demés s'inclourà un apartat expositiu amb vídeos i fotografies específiques dels tallers a on es podrà vore tot el treball fet durant el curs d'una manera més detallada. Finalment, la delegada ha desitjat que tot el món visite la web i les xarxes a on es pujarà tot este contingut.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram