Els majors de 80 anys seran els pròxims a rebre la vacuna contra el Covid-19 en el territori valencià

El ministre de Sanitat ha anunciat el pròxim grup de vacunació en el Consell Interterritorial de Salut
Els ancians de 80 anys, pròxim grup en rebre la vacuna | Pixabay

Les persones de 80 anys seran les pròximes en vacunar-se contra el coronavirus. Així ho ha anunciat el ministre de Sanitat, Salvador Illa, en la reunió que ha tingut lloc esta vesprada del Consell Interterritorial de Salut, a on ha avançat el pròxim grup de vacunació. Es calcula que este col·lectiu podria rebre la vacuna el pròxim mes de març.

Segons ha informat el diari 'Mediterráneo', el primer grup de vacunació contra el Covid-19 ha estat format pels usuaris de residències i els sanitaris, molts d'ells ja immunitzats amb la segona dosi de la vacuna.

A partir del 25 de gener, es continuarà posant esta segona dosi de la vacuna del coronavirus en residències i es començarà a posar la segona dosi en aquells sanitaris que primer la van rebre el passat cap de setmana, a demés de començar a vacunar en residències amb brots actius; en total s'espera posar altres 42.500 dosis.

Més de 90.000 dosis de la vacuna en el territori valencià

Segons els plans del territori valencià, per a la primera setmana de febrer arribarà el torn dels grans dependents no institucionalitzats i del personal dels centres de dia de majors. A demés, s'espera també que es puga començar a vacunar als sanitaris del sistema privat.

Fins al moment, la Comunitat ha rebut un total de 94.350 dosis de les vacunes distribuïdes pel Govern central: 91.450 dosis de la vacuna de Pfizer i 2.900 de la de Moderna.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La petició que ha fet el CSIF a Sanitat sobre la vacuna del coronavirus" "ATENCIÓ: La data de les proves d'accés a la Universitat en el territori valencià"