L'Ajuntament de Val猫ncia remodela les 71 instal路lacions deportives dels barris

Esta intervenci贸 compta amb un pressupost de m茅s de dos milions d'euros
Les obres de reformes complixen amb el prop貌sit de manteniment i la renovaci贸 de l'equipament | @nathanjayrog

La regidora de Deports de l'Ajuntament de Val猫ncia, Pilar Bernab茅, ha informat que la Junta de Govern ha aprovat la remodelaci贸 i modernitzaci贸 de les 71 IDES de la ciutat de Val猫ncia, des de la Fundaci贸 Deportiva Municipal. Este projecte dona resposta a les peticions ve茂nals canalitzades a trav茅s dels pressupostos participatius de 鈥楧ecidimVLC 2019鈥 per a millorar unes instal路lacions que es troben repartides per tota la ciutat. Pilar Bernab茅 ha explicat que esta intervenci贸 compta amb un pressupost de m茅s de 2 milions d'euros i 芦permetr脿 ampliar l'oferta deportiva en els barris禄.

Pilar Bernab茅 ha destacat que es preveu que 芦les obres estiguen finalitzades abans de qu猫 acabe este any ja que la fase de licitaci贸 entrar脿 en la major brevetat possible禄. La ciutat de Val猫ncia disposa de 71 Instal路lacions Deportives Elementals, que s贸n instal路lacions deportives d'acc茅s i 煤s lliure, situades generalment en barris, parcs i jardins de la ciutat i que complixen, tal com ha assenyalat Bernab茅, 芦amb la missi贸 essencial d'acostar l'activitat f铆sica a la poblaci贸, sobretot a la joventut, en espais que conviden a l'esport mentres se socialitza jugant en el carrer禄. En els seus recintes es pot trobar una gran varietat d'espais deportius com pistes de futbol sala, b脿squet, handbol, patinatge, skate, circuits de pumptrack (obstacles per a les bicicletes), tennis de taula, escacs o zones de calistenia, entre altres.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

La regidora ha ressaltat que 芦les obres de reformes complixen amb el prop貌sit de manteniment i la renovaci贸 de l'equipament com porteries, xarxes, taulers i altre equipament禄. D'altra banda, les remodelacions impliquen canvis m茅s substancials en les IDES en les que es modificar脿 l'oferta deportiva de la mateixa. Exemple d'aix貌, s贸n les obres d'ampliaci贸 en la IDE 'Juan Llorens' que s'estan fent en l'actualitat, en les que es va reorganitzar la parcel路la i construir una pista de patinatge, situada en el carrer de Torreta de Miramar en el barri de Rasca帽a.

Finalment, l鈥檈dil ha remarcat que 芦les obres d'adaptaci贸 tenen com a objectiu atendre les peticions de les persones usu脿ries i els seus ve茂ns禄. Bernab茅 ha posat com a exemple que 芦en algunes IDES en les que es juga al futbol es pret茅n reduir l'impacte ac煤stic provinent de l'煤s d'estes禄. Per a aix貌, entre les porteries i el clos met脿l路lic que delimita la instal路laci贸, s'instal路laran malles de cordes de tal manera que reduixen els impactes de les pilotes i conseguir que es reduisca el soroll generat. Cal recordar que esta mesura ja s'ha aplicat en algunes instal路lacions deportives elementals, com les situades en Blasco Ib谩帽ez.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Un alt percentatge de valencians se desinfecta les mans i usa mascareta" "Perill en els aeroports: L'error que pot posar les coses f脿cils al virus"