Sandra Cervera, una actriu valenciana presentarà el nou programa 'The Dancer' de TVE

L'actriu valenciana presentarà al costat del periodista Ion Aramendi el nou programa de ball de Televisió Espanyola
L'equip del nou programa de ball 'The Dancer' | RTVE

TVE ha presentat este dimarts davant els mitjans 'The Dancer', la seua nova gran aposta per l'entreteniment i una de les seues principals bases per a la primavera. La televisió pública buscarà al millor ballarí d'Espanya en este nou concurs presentat per Ion Aramendi i l'actriu valenciana Sandra Cervera, que compta amb un trio de capitans format per Miguel Ángel Muñoz, Lola Indigo i Rafa Méndez

En 'The Dancer' un centenar de perfils de ballarins lluitaran per conseguir la glòria individual. En el càsting han participat des de xiquets fins a persones majors, tant professionals com amateurs, que han pogut demostrar la seua passió pel ball i la dansa. Tots els estils tenen cabuda en este talent show, des de ballet clàssic, passant per ball contemporani i balls de saló, fins a nous gèneres urbans com el twerk.

L'actriu valenciana Sandra Cervera acompanyarà cada setmana a Ion Aramendi. «Feliç i aclaparada». Així comptava des del seu compte d'Instagram com se sent la intèrpret davant el repte de presentar 'The Dancer', ja que, com assegurava, «necessitem ballar i alegrar els nostres cors». Sandra Cervera, afig que «nosaltres posarem tot el nostre esforç a fer d'este programa un viatge ple d'emoció, perquè la millor de les energies arribe a les vostres llars. Comencem a ballar i a gaudir».

'El secreto de Puente Viejo', el debut nacional de Sandra Cervera

La valenciana va començar a demostrar el seu talent com a actriu en sèries de Canal 9 com 'Maniàtics' i 'Socarrats', per a després traslladar-se a Madrid per a protagonitzar '40, el musical', dirigit per Daniel Sánchez Arévalo, i aparèixer també en 'Hospital Central'.


Però a on Sandra Cervera es va guanyar el cor dels teleespectadors va anar apareixent en ni més ni menys que en més de 1.800 capítols de la ficció de sobretaula d'Antena 3 'El secreto de Puente Viejo'. «Gràcies a la meua volguda Emília Ulloa per ensenyar-me tant. Per estripar-me l'ànima per a continuar creixent. Fins a sempre, Bella Emilia. Fins a sempre a eixe gran amor anomenat 'El secreto de Puente Viejo'», escrivia l'actriu com a emotiu comiat al seu personatge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat garantix la celebració de les Falles si la vacunació avança" "Sanitat demana oficialment aprovar la vacuna Sputnik"