Els valencians jugaran més de 370 milions d'euros en la Loteria de Nadal

La quantitat que juguen els valencians només està superada pels madrilenys, els catalans i els andalusos
Imatge d'arxiu del sorteig de la grossa de Nadal, a Madrid | València Diari

 

Els valencians jugaran en el sorteig de la Loteria de Nadal d'enguany més de 371 milions d'euros, quantitat només superada pels madrilenys (535 milions), els catalans (432 milions) i els andalusos (431 milions d'euros), segons la consignació efectuada per Loteries i Apostes de l'Estat.

    

Respecte a la consignació de loteria per habitant, els valencians tindran una despesa mitjana de 75,10 euros, superat pels habitants de Castella-Lleó (104,02 euros), els d'Astúries (96,32 euros), els de La Rioja (94,80 euros), els d'Aragó (91,35 euros), els de Madrid (82,29 euros), els de Cantàbria (81,23 euros) i els del País Basc (76,44 euros).

  

Per províncies, a Alacant s'han consignat 73,36 euros per habitant; a Castelló, 74,45 euros;  i a València, 76,49 euros. En el sorteig de Nadal de l'any passat, la Comunitat Valenciana va gastar un total de 323,8 milions d'euros, i la despesa per habitants va ser de 65,28 euros.

Quantes vegades ha caigut la grossa de Nadal en la Comunitat?

 A la ciutat de València la grossa ha tocat en dotze ocasions; a Manises, quatre; a Alzira, dos; i una vegada a Alaquàs, Benetússer, Gandia, L'Eliana, Massamagrell, Meliana, Paiporta i Sueca.

La grossa de Nadal ha tocat huit vegades a la ciutat d'Alacant; dos a Benidorm; i una vegada a Almoradí, El Campello, Callosa de Segura, Elx, Elda, Novelda, Onil, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola i Torrevella.

  

A la ciutat de Castelló la grossa ha tocat dos vegades i una vegada el primer premi ha arribat fins a Onda i Vinaròs.

Quina és l'última vegada que vàrem ser afortunats amb la grossa de Nadal?

L'última vegada que es va vendre la grossa a la província de València va ser en 2017 (Benetússer) en 2014 ho va fer a L'Eliana; en 2013, a València i Manises; i en 2012, a Alaquàs, Gandia i Meliana.

L'última vegada que es va vendre la grossa a la província d'Alacant va ser en 2012 (Alacant, Benidorm, Callosa de Segura, Sant Vicent del Raspeig i Santa Pola).

    

També en 2012 va ser l'última vegada que es va vendre el primer premi de la Loteria de Nadal a la província de Castelló (Castelló i Onda).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Manises celebrarà la III edició de la seua Sant Silvestre Solidària" "Corredores valencianes convoquen hui una quedada en memòria de Laura Luelmo"