El vestit de volants de Zara que està triomfant esta primavera

Un vestit de la col·lecció TRF de Zara s’ha posicionat com el preferit per a esdeveniments formals i les seues unitats estan a punt d’acabar-se.
El vestit rosa de Zara que està a punt d'acabar-se | ZARA

 

Els nous llançaments de Zara estan arrasant en les xarxes socials gràcies als dissenys atrevits i als seus preus assequibles. Els nous dissenys seduïxen tan ràpidament la nostra mirada que les talles s’agoten d’un dia per a altre. A més de la seua col·lecció principal, Zara està apostant per unes edicions limitades que estan sent les protagonistes d’esta tendència 2019.

L'última sorpresa de la marca tèxtil ha sigut un vestit rosa de volants que ha aparegut dins d’una col·lecció limitada de TRF, i que pocs dies després del seu llançament ha agotat algunes de les talles amb les quals pot adquirir-se.

El vestit de volants rosa

La peça de roba que està triomfant en temps rècord forma part de la col·lecció 'Getting Ready' de TRF, que es caracteritza per tindre reminiscències retro i un estil californià. Predominen les tonalitats pastel com el rosa i el blau, i un disseny que juga amb els volums de la tela.

Els seus volants augmenten de llargària a mesura que baixen pel cos | ZARA

 

El vestit d’altura mini és de color rosa pastel i té uns volants que van repetint-se i fent-se més grans a mesura que baixen verticalment pel cos. L’escot que deixa al descobert un muscle trenca amb la simetria del disseny.

L'escot asimètric dóna més dinamisme al disseny | ZARA

 

És una indumentària ideal per a lluir-la en esdeveniments formals i cerimònies, i amb la imminent arribada de l’estiu serà excel·lent tant per a les nits com per al dia a dia. El seu cost és de 49,95 euros, i en estos moments només es pot adquirir en les talles L i XL. La talla M s'espera que estiga disponible pròximament.

El vestit forma part d'una col·lecció limitada de TRF | ZARA

 

El mateix èxit han tingut altres peces de col·leccions limitades posades en venda fa dos setmanes a les tendes de Zara. Molts d’estos vestits o peces de roba es van acabar durant els primers 7 dies del seu llançament, i altres encara es poden aconseguir en algunes talles concretes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Sanitat retira un lot d'un medicament per a la tensió per errors en l'etiquetatge" "Els ingressos milionaris del xef Alberto Chicote"