Demanen la retirada d'un netejador dental del Lidl que pot ser perillós per a la salut bucal

Tal com ha explicat el president del Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de la I Regió, Antonio Montero, este producte només es pot usar en una clínica dental
Demanen la retirada d'un netejador dental de Lidl que pot ser perillós per a la salut bucal | Lidl

 

Males notícies per a la cadena de supermercats Lidl, que està venent un producte que podria resultar prou perillós per a la salut de les persones. Tal com ha alertat el Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs de la I Regió —COEM—, la cadena d'origen alemany comercialitza un producte de la marca Nevadent que podria posar en «greu perill» la salut bucodental dels seus consumidors.

Concretament, es tracta d'un «set de neteja dental», segons ha informat FACUA a través d'un comunicat, a on esta entitat dedicada a la defensa dels consumidors ha reclamat la retirada immediata del mercat.

Els odontòlegs alerten del perill del netejador

En eixe sentit, el problema ve marcat per les altíssimes revolucions amb què compta l'instrument I és que, tal com ha fet patent el president del COEM, Antonio Montero, «el polidor no es pot usar fora de la clínica dental».

Els odontòles avisen que el netejador pot cremar les dents | Lidl

 

L'empresa presenta el producte com un instrument que «ajuda a reduir la tosca de les dents» i que «elimina fàcilment la placa dental amb 10.000 revolucions per minut». Però, en realitat, els odontòlegs han detallat que, precisament, la velocitat a la que arriba pot provocar, fins i tot, cremar les dents.

Demanen la retirada del mercat del producte

Per eixe motiu, i mentres el producte seguisca circulant pel mercat, el Col·legi d'Odontòlegs i Estomatòlegs demana a la gent que no compre este producte i que, si han de reparar algun dany de la seua boca que haja sigut causat pel netejador en qüestió, no dubten en visitar el seu dentista de confiança.

Per la seua banda, la COEM ja ha contactat amb l'Agència Espanyola del Medicament i Producte Sanitari –AEMPS– per a informar-la de l'existència i la venda d'este producte, per tal que es produisca el cessament de la seua comercialització en el mercat.  

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els caftans, l'exòtica edició limitada d'H&M ideal per a este estiu" "LLISTA: Els 8 millors destins a on viatjar el 2019"