L'Euromilions deixa un premi de tercera categoria en Requena

El bitllet s'ha validat en l'Administració número 2 de la localitat
Administració núm. 2 de Requena a on ha sigut validat un dels bitllets guanyadors | Google Maps

 

El primer sorteig d'Euromilions s'ha celebrat este dimarts, 19 de maig, després de dos mesos de suspensió pel decret d'estat d'alarma a causa de la crisi sanitària per la COVID-19. El sorteig d'este divendres, 22 de maig, ha deixat premi en el territori valencià.

 

En este quart sorteig després de la tornada, no hi ha hagut cap encertant de primera i segona categoria, però sí de la tercera (5+1). En concret, hi ha un total de cinc bitllets premiats amb 55.708 euros. Un d'ells ha sigut validat en l'Administració de Loteries número 2 de Requena, en la Plana d'Utiel (València).

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

La combinació guanyadora d'este divendres, 22 de maig, ha sigut:

  • Números: 18 - 22 - 32 - 3 - 27
  • Estrelles: 2 - 7

 

Els altres bitllets encertants s'han validat en Centelles (Barcelona), la Línea de la Concepción (Cadis), Begues (Barcelona) i Santa Cruz de Tenerife. Per la seua banda, el 'Milió' ha caigut en Màlaga.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!