Fartons Polo presenta un emotiu vídeo sobre la nova distància de separació entre persones

El vídeo antecessor del curt 'Sang d'Orxata' porta com a títol 'A un fartó de distància'
Imatge del vídeo de la campanya   | Fartons Polo

 

L'empresa valenciana 'Fartons Polo' ha presentat un vídeo que ha servit com a antecessor al seu primer curt d'animació 'Sang d'Orxata', que porta com a títol 'A un fartó de distància'. 

 

El vídeo explica la història del fartó, que s'ubica en Alboraia, en la comarca de l'Horta Nord (València), en l'any 1960, moment en el que este dolç va aparéixer per a acompanyar a l'orxata, la beguda refrescant que més agrada als valencians.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

A demés, la gravació també fa referència al moment que vivim en l'actualitat, que fa que deguem guardar una distància de seguretat entre persones. 

 

Es tracta d'una emotiva campanya que ha fet la marca valenciana per a posar en valor una creació de la nostra terra i destacar que el fartó és un producte per a compartir i estar amb les persones que més estimem, una cosa que durant el confinament hem trobat molt a faltar.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!