Ikea aposta per mandonguilles elaborades amb carn sintètica

L’empresa sueca està treballant en un nou projecte alimentari de cara el febrer de 2020
Ikea està treballant per a incorporar mandonguilles de carn sintètica entre els seus productes | CEDIDA

 

La multinacional sueca està invertint temps i diners en un nou projecte d’alimentació, l’anunci del qual ens ha sorprés a tots. Les mandonguilles de carn de laboratori seran afegides a la varietat de mandonguilles vegetarianes que oferix actualment Ikea. Elaborades amb un aliment proteic a partir de proteïnes vegetals alternatives, les mandonguilles sintètiques eixiran a la venda el febrer de 2020.

L’objectiu de l’empresa és fer un llançament d’este producte a tots els seus establiments de tot el món, i està elaborant prototips juntament amb els seus socis més rellevants. Per tant, el nou producte entrarà a la secció d’alimentació d’Ikea com la sisena varietat de mandonguilles, juntament amb les de abadejo, salmó, pollastre, vedella i les vegetarianes.

Les noves mandonguilles sintètiques es vendran juntament amb les varietats existents | IKEA

 

Els beneficis en alimentació d’Ikea

Ikea guanya aproximadament 2.000 milions de dòlars en alimentació anualment, i això es traduïx en 650 milions de clients interessats en esta classe de productes. Altres empreses i cadenes de menjar ràpid s’estan interessant en la incorporació de carn sintètica en el seu catàleg de productes.

Un exemple d’això és Beyond Meat, una empresa americana especialitzada en la venda de productes amb base vegetal que ha començat a cotitzar esta setmana 1.300 milions d’euros, i que compta amb inversos tan importants tals com Leonardo DiCaprio o Bill Gates. També, l'empresa agroalimentària Nestlé s'està mostrant interessada pel sector i està apostant per eixa classe de productes sintètics a causa de l'alta demanda per part dels consumidors.

Ikea ha calculat que un 33% dels ciutadans estatunidencs adquiririen carn sintètica, fet que demostra el creiximent exponencial d’este sector en un futur no molt llunyà. El 37% de jóvens de la generació 'millennial' senten preferència per ingerir carn d’origen vegetal, i un de cada tres estatunidencs consumirà més productes vegetals l’any que ve.

L'empresa sueca guanya 2.000 milions de dòlars en alimentació anualment | CEDIDA

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta sanitària per una perillosa pasta de dents que pots trobar en la Comunitat Valenciana" "L'esperançadora notícia que acaben de rebre TOTS els usuaris de Huawei"