Nou cas de listèria en unes creps venudes en ALDI

El mateix supermercat ho ha confirmat i ha retirat el producte de manera preventiva
ALDI va emetre divendres un comunicat a on anunciava que retirava «preventivament» el producte per a estudiar quins serien els lots afectats | València Diari

Després de la gran polèmica que va causar la listeriosi este passat mes d'agost, cada notícia sobre este bacteri causa alerta en la població. L'últim cas s'ha donat ara en la famosa cadena de supermercats ALDI. Des de la mateixa empresa han confirmat l'existència del bacteri de la listeriosi en un dels seus productes: els "Mini Blinis".

Es tracta d'unes xicotetes creps que, normalment, són utilitzades per a muntar canapés. Són, més concretament, les creps de la línia 'Special' d'ALDI, fets a base de farina de blat, llet i ou. Segons ha comunicat l'empresa, el lot afectat seria el següent: Mini Blinis de Special ALDI. Data de caducitat 22.11.10. Lot: 101.111 DCL. D'altra banda, la cadena de supermercats ha posat a disposició de tots els afectats una línia d'atenció al client per a qualsevol dubte que els puga eixir: 900 902 466. 

Un lot dels 'Mini Blinis' ha sigut retirat del mercat després de detectar listèria | ALDI Supermercados

Es van retirar tots els lots de forma preventiva per a fer l'estudi

En el comunicat que ALDI ha publicat després de l'incident, ha lamentat els fets succeïts i demana als clients que tinguen el lot d'este producte en sa casa que no el consumisquen. Per altra banda, tots els lots d'este producte  seran arreplegats en les botigues, en físic, per a procedir a la seua devolució.

La publicació del comunicat es va fer el passat divendres de vesprada i, en el mateix moment, van informar que es retirarien totes les unitats de forma preventiva per a poder detectar de quin lot era el que seria portador del bacteri. Finalment, han assegurat que la listèria s'ha detectat «exclusivament» en un lot

A més, la mateixa cadena de supermercats s'ha posat a disposició dels servicis mèdics. Tal com apunten en el seu comunicat, facilitaran «puntualment tota la informació necessària, col·laborant estretament» amb les autoritats sanitàries.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat alerta sobre una coneguda marca de pernil i demana no consumir-ne" "Esta nova cafetera valenciana et permet crear el teu còctel favorit"