Sanitat alerta als al·lèrgics a la soja sobre una classe de pernil

El producte en concret conté traces de soja que no havien sigut declarades
El pernil indicat conté traces de soja sense declarar | Wikipedia

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (ASEAN) demana a les persones al·lèrgiques a la soja que no consumisquen el pernil york, de rodanxes fines, de la marca Monells perquè conté traces de soja que no havien sigut declarades i que, per tant, no apareixen en l'etiquetatge.

 

Segons afirmen les autoritats sanitàries, el consum d'este pernil cuit no comporta cap risc per a la resta de persones. El producte afectat en concret és el Lot: 3949 del pernil york de rodanxes fines de la marca Monells, que està envasat en paquets de 150 grams i que té una data de consum preferent 14/12/2019.

 

Distribuït en el territori valencià

L'aliment afectat s'ha fabricat en Espanya i s'ha distribuït en València, Catalunya, Andalusia, Balears, Castella-la Manxa, Galícia, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid i, també, en Andorra. Davant d'esta informació, les autoritats sanitàries han procedit a informar a les autoritats competents de les comunitats autònomes, a través del SCIRI i els servicis de la Comissió, per la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!