Sanitat alerta als al·lèrgics a la soja sobre una classe de pernil

El producte en concret conté traces de soja que no havien sigut declarades
Leer en español
El pernil indicat conté traces de soja sense declarar | Wikipedia

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (ASEAN) demana a les persones al·lèrgiques a la soja que no consumisquen el pernil york, de rodanxes fines, de la marca Monells perquè conté traces de soja que no havien sigut declarades i que, per tant, no apareixen en l'etiquetatge.

 

Segons afirmen les autoritats sanitàries, el consum d'este pernil cuit no comporta cap risc per a la resta de persones. El producte afectat en concret és el Lot: 3949 del pernil york de rodanxes fines de la marca Monells, que està envasat en paquets de 150 grams i que té una data de consum preferent 14/12/2019.

 

Distribuït en el territori valencià

L'aliment afectat s'ha fabricat en Espanya i s'ha distribuït en València, Catalunya, Andalusia, Balears, Castella-la Manxa, Galícia, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid i, també, en Andorra. Davant d'esta informació, les autoritats sanitàries han procedit a informar a les autoritats competents de les comunitats autònomes, a través del SCIRI i els servicis de la Comissió, per la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!