Nou horari d'obertura dels mercats municipals de València

Els canvis s'allargaran fins que finalitze l'estat d'alarma
Actualment, hi ha 13 mercats municipals actius | Wikipedia

A partir de demà, dimecres 24 de març, els mercats municipals de València modifiquen, durant l’estat d'alarma i en les seues eventuals pròrrogues, l’horari d'obertura al públic, que passa a ser de 9 a 14 hores. Esta mesura té com a objectiu garantir l'obertura, vigilància i tancament dels mercats de districte.

Açò afectarà a 13 mercats actualment en actiu: Algirós, Benicalap, Benimàmet, Cabanyal, Castella, Central, Jerusalem, Jesús-Patraix, Mossén Sorell, Natzaret, Rojas Clemente, Russafa i Torrefiel.

Les persones venedores podran entrar als mercats de districte a les 8 hores i eixir a les 15:30 hores per a obrir i tancar els llocs de venda, preparar, aprovisionar o retirar el gènere.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha posat en valor el treball dels venedors i les venedores d’estos recintes: «Els mercats municipals estan sent més que mai la despensa dels nostres barris, omplint les nostres cases de productes frescos i de proximitat de l’horta de València. Des de l’Ajuntament garatim totes les mesures de seguretat sanitàries en els mercats municipals i el seu total abastiment gràcies als nostres agricultors i als treballadors de Mercavalència».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Noves mesures contra el coronavirus en Mercadona a partir de dilluns" "El joc viral valencià per a amenitzar la quarentena"