Cau el primer premi de la Loteria en València i el segon, en Mislata

Els números premiats són el 74.385 i el 02.749
Administració de Loteria a on s'ha venut el dècim premiat | Google Maps

 

De nou, la sort arriba al territori valencià. Part del primer premi de la Loteria d'este dijous, 10 d'octubre,  ha caigut en la ciutat de València i està dotat amb 30.000 euros per dècim.

L'administració encarregada de vendre el dècim premiat, amb el número 74.385, ha sigut la del carrer de la Pau, 46. Este número també s'ha venut en Astúries, Barcelona, Biscaia, Granada, Eivissa, Jaén, Madrid i Pontevedra.

El segon premi, també en la província de València

D'altra banda, el segon premi del sorteig de la Loteria Nacional també ha caigut en la província de València, però esta volta en Manises, en la comarca de l'Horta. L'administració del carrer de Riba-roja, 3, ha sigut l'encarregada de vendre el dècim premiat amb el número 02.749. Este segon premi està dotat amb 6.000 euros per dècim.

El segon premi ha quedat molt repartit entre Astúries, Cadis, las Palmas de Gran Canaria, Múrcia, Navarra, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife, Tarragona i Valladolid, a més de València.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta sanitària per carn de porc espanyola infectada amb la pesta porcina" "Una xiqueta de 3 anys, el quint cas de febre Q en la Vila Joiosa"