Alana Martina canta i Georgina Rodríguez s'emociona

Georgina Rodríguez és un gran referent per als seus fills i sens dubte volen seguir els seus passos, és d'Alana Martina, que s'emociona cantant el tema de "Frozen"

Georgina Rodríguez està totalment entregada als seus quatre fills que té amb Cristiano Ronaldo que continua disputant l'Eurocopa amb Portugal, mentre ella no pot evitar emocionar-se, riure, jugar i viure grans moments. Precisament un moment màgic és el que hi ha vingut amb Alana Martina quan esta ha protagonitzat 'el moment' este cap de setmana, que ha provocat l'emoció de la seua mare. Després de veure a la influencer en Mask Singer, la xicoteta intenta emular-la i seguir el seu model, fins i tot superar-la, i vaja si ho ha aconseguit!. Alana s'ha atrevit a cantar el tema principal de la pel·lícula Frozen, Let it go, i la novia del futbolista no podia reprimir les llàgrimes.

<

>
La influecer gaudix de la companyia dels menuts: Cristiano Jr., els bessons Eva i Mateo, i Alana Martina en tot moment i no deixa de recolçar a la seua parella Cristiano Ronaldo en l'Eurocopa.

<

>
A més fa uns dies va ser l'aniversari de Cristiano Jr i Georgina li dedicava unes paraules en el seu Instagram.

"És un plaer veure't créixer dia a dia i veure en l'homenet que t'estàs convertint. Gràcies per fer-nos sentir tan orgullosos de tu. Gràcies per ser el millor germà major, fill i company de vida. M'emociona veure en els teus ulls tanta alegria i agraïment pel dia d'avui. Gràcies per fer-me sentir cada dia la millor mamà del món. T'estimem papà, mamà i germans."

<

>
Passió és la que té Georgina per Cristiano Jr., Eva i Mateo, i Alana Martina i així ho demostra.

<

>
Però la influencer també te temps per a d'ella i ens mostra diferents biquinis per a este estiu.

<

>

<

>

Georgina en Netflix

Georgina Rodríguez protagonitzarà el seu propi programa de telerealitat en Netflix per a relatar davant les cambres com és la seua vida quotidiana. La plataforma de televisió ha assenyalat que la idea és mostrar "un retrat profund i emotiu de la dona que hi ha darrere de les fotos, els stories i els grans titulars". La parella de Cristiano Ronaldo, que viu a Torí amb el futbolista, anirà revelant enfront dels focus tots els aspectes de la seua vida, des de la part més pública i coneguda fins a la més personal, segons ha avançat la cadena.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El favor personal que Mila Ximénez li va demanar a Lydia Lozano" "Jennifer Aniston se sincera sobre la seua possible reconciliació amb Brad Pitt"