Alba Carrillo vol que facen fora del treball a un company seu

El comentari s'ha pogut vore a través del Canal 24 hores
Alba Carrillo ha arribat a la final de 'Gran Hermano VIP'  | GTRES

Alba Carrillo i Miguel Frigenti han viscut un acalorat cara a cara en el debat de 'GH VIP'. El tertulià entrava en connexió en la casa per a fer una pregunta a la concursant, però la mala relació que tenen entre ells ha acabat generant una forta discussió que ha acabat amb la model plorant i el periodista més exaltat del compte.

Mentres s'emetia la gala, els espectadors del canal 24 hores han pogut vore com Alba Carrillo parlava amb les seues companyes i era en eixe moment quan feia un ultimàtum a 'Ya es mediodia', el programa a on treballa actualment.

Miguel Frigenti el gran damnificat

Alba Carrillo ha sigut molt clara i ha volgut fer un ultimàtum a la direcció de 'Ya es mediodia', el programa a on treballa i a on també hi col·labora Miguel Frigenti. La model ha dit que si, quan isca, Frigenti seguix sent col·laborador del programa ella ja no tornarà i que, per tant, en aquell moment es despatxarà del format que presenta Sonsoles Ónega. Per la seua banda, Miguel Frigenti s'ha mostrat contrariat amb les paraules de la model i ha dit que no és just que vulga jugar amb el treball dels altres.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terelu Campos conta l'assetjament que va patir per part d'un fan obsessionat" "Antonio David explica per què Rocío Carrasco i el seu fill no es parlen"