Alessandro Lequio sobre Alejandro Albalá: "És calculador i cruel"

El periodista va voler donar la seua opinió sobre la discussió que va tindre el concursant de 'GH DÚO' amb Juan Miguel.
Alessandro Lequio ha volgut donar la seua opinió sobre Albalá | TELECINCO

 

L’actual edició de GH DÚO està donant lloc a multitud de debats a causa dels enfrontaments i retrobaments que ocorren dins la casa de Guadalix de la Sierra. Són molts els col·laboradors dels programes de Telecinco que s’aventuren a donar la seua opinió sobre els concursants del reality, i l’últim personatge en cridar l’atenció ha sigut Alejandro Albalá.

Durant la seua participació en El Programa de Ana RosaAlessandro Lequio ha arremés contra l’exparella de Sofía Suescun i exmarit d’Isa Pantoja, i no ha tingut cap contemplació en manifestar el rebuig que sent cap a ell.

Lequio opina sobre Albalá

El programa presentat per Ana Rosa es disposava a analitzar una discussió produïda entre Juan Miguel i Albalá quan Lequio va voler compartir la seua opinió dels fets. Sembla que Juan Miguel li va retraure al seu company de convivència que la immunitat li estava fent créixer l’ego i que no estava tractant amb prou respecte als altres concursants.

Aquesta forta discussió va cridar l’atenció als col·laboradors de l’espai matinal de Telecinco, que es van aventurar a opinar no solament de l'ocorregut, sinó també de la relació que Albalá va tindre amb Isa Pantoja.

Qui es va mostrar més efusiu amb les seues crítiques va ser Lequio, qui va començar el seu discurs dient que cada vegada està "més convençut que aquest senyor és qui movia els fils de Chabelita i no al revés". Antonio Rossi no va tardar a respondre: "I ella venia les exclusives". Aleshores Alessandro Lequio va insistir en la seua versió: "El que tu digues, però ell és una persona freda".

Debat sobre GH DÚO en el programa d'Ana Rosa Quintana | TELECINCO

Alessandro sense pèls en la llengua

El debat no va acabar ací, sinó que el periodista va continuar exposant la seua opinió sobre el concursant de GH DÚO, i va comentar que mai havia vist "un comportament tan lleig amb Juan Miguel, però tan lleig... Estan en un joc on uns obeïxen i altres els donen ordres i ell disfruta manant. I sobretot, veient com l’humilia".

"Aquest xic sembla així com un poc simple, que li la claven doblada i que és un ingenu o que va d’ingenu per la vida, però res. És una persona freda, calculadora, cruel i no sent ni pateix", insistia el col·laborador. A més a més, va deixar molt reflexius als seus companys de programa afirmant que "quan veus una cosa, ja saps de quin peu coixeja l’altre".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sergio Ramos i Pilar Rubio construeixen la seua nova llar" "Paula Echevarría i el seu brutal 'zasca' a David Bustamante"