Amador Mohedano mai oblidarà ni perdonarà a Rocío Carrasco

Amador Mohedano afirma que Rocío Carrasco i Fidel Albiac li deuen diners

Amador Mohedano ha visitat "Viernes Deluxe" per arremetre durament contra la seua neboda Rocío Carrasco i es que d'ençà que la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco trenqués el seu silenci en el documental 'Rocío, contar la verdad para continuar viva', molts han qüestionat el paper del pare de Rosario Mohedano en la vida de la seua neboda. Ella va arribar a destapar la traïció del seu tio durant la seua lluna de mel, però el que es ve serà encara major (recordem que Rocío parlarà de la seua família en la seua nova docuserie, 'En el nombre de Rocío'). 

Abans de trepitjar el plató de 'Viernes Deluxe', Amador Mohedano ha confessat que havia intentat entendre a la seua neboda i que, en alguns aspectes, l'ha entés. Durant la seua entrevista s'ha mostrat categòrica: "La família Mohedano no sabíem de tot este desgavell, com ella va decidir no saber res de nosaltres... Amb Antonio David Flores no és que haja tingut relació, hem coincidit. Amb els xiquets, sí. Em van dir que volia esta amb el seu pare. No ens mereixem que ens haja donat de costat d'esta forma, ella no té relació amb ningú de la família".

Amador segueix a la seua

El presentador de "Sálvame" Jorge Javier Vázquez considera que esta desaparició tenia una justificació, i que l'ha comptat en la dosuserie, però Amador no dóna el seu braç a torçar. Admet que ha vist el documental al complet i que ha al·lucinat amb les revelacions: "Em va tremolar el cos sencer quan va dir que s'havia pres pastilles per a llevar-se la vida". Afegeix que no l'ha anomenat en els últims mesos.

Què és allò que Amador Mohedano no pot perdonar a Rocío Carrasco?

Quan Jorge Javier Vázquez li pregunta a Amador si tornaria a tenir relació amb la seua neboda, el convidat d'ahir divendres respon que ell ha passat pàgina de quasi tot. Hi ha alguna cosa que no perdona: "Quan van voler jugar amb el meu treball i els meus fills (es refereix a l'especial de Rocío Jurado). Li demanaria que es posés en el meu lloc. Van passar per darrere meua. La meua germana es va adonar. Em vaig quedar, amb l'espina clavada, perquè la meua germana m'ho va demanar de genolls".

Què és el que ha passat en este especial?

Amador conta que la seua germana Rocío no estava bé, que a penes assajava i que l'orquestra era nova i això implicava un procés d'adaptació, un esforç extra. Ell estava gestionant tot fins que es van adonar que el disc d'este especial portava ja gravant-se des de fa un mes, i la portada ja era triada. Tot l'estaven gestionant Rocío Carrasco i Fidel Albiac "per diners", segons Amador.

El germà de Rocío Jurado assegura que la seua neboda li deu diners

Si és cert, segons diu Amador Mohedano en part dels diners que es va treure en este especial es va pagar a l'hospital de Houston on es va tractar la malaltia de Rocío Jurado, però una altra part no se sap què va ser d'ell. Jorge Javier és directe: "Et deuen diners?" Amador diu que sí, però que no sabia dir quant. No és este l'únic atac per part d'Amador. Afirma que Rocío i Fidel no estaven al costat de la Jurado durant els assajos i enregistraments d'aquell especial. Més tard va arribar a afirmar que Rocío li deu uns 60.000 euros al fill d'Amador pel lloguer d'una nau.

El diari secret de Rocío Jurado podria veure la llum

Amador Mohedano no sap què pot comptar Rocío Carrasco en la pròxima temporada de la seua docuserie "En el nombre de Rocío" i no entén per què té diferències amb José Ortega Cano (la TV Movie que s'anava a fer sobre la vida de Rocío Jurado es va ensorrar perquè Carrasco no volia que aparegués el torero). Sembla que existeix un diari que va escriure Rocío Jurado i amb el qual, Rocío pretén revelar moltes veritats. Però Amador desconeix de l'existència d'este. "Si el diari ix a la llum, tu i Gloria plorareu molt per la teua germana", revela Jorge Javier, encara que ells no eixirien perjudicats, aclareix el presentador.

Una cosa que no entén Amador Mohedano és la relació entre Rocío Carrasco i els seus fills

Una cosa que no acaba d'entendre el germà de Rocío Jurado es què la seua neboda, Rocío Carrasco, continue sense parlar-se amb els seus fills, entén el mal que ho ha passat, però ell considera que "ja ha passat molt de temps" i que hauria d'oblidar-lo. És més, diu que cap dels seus fills ho entén. Jorge Javier Vázquez li rebat que ell no ha viscut l'infern que ha viscut la seua neboda i que no són generosos en voler entendre a Rocío i a la por que ha passat durant tots estos anys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sofia Suescun ven la seua casa plena de molta brutícia segons la seua nova propietària" "La veritat sobre el divorci de Ramón García i Patricia Cerezo"