Antonio David i Olga Moreno ja fan vides separades

L'exguàrdia civil es refugia en els seus fills i la guanyadora de ‘Supervivientes’ se'n va a Sevilla amb la seua família
Antonio David i Olga Moreno | GTRES

La bretxa entre Antonio David i Olga Moreno és ja més que evident. Després de la confirmació de la ruptura de la qual ‘Lecturas’ va informar en exclusiva, el matrimoni ja no amaga el seu distanciament. Tant l'un com l'altre s'eviten i fan vides separades.

El passat cap de setmana, Olga Moreno es va desplaçar a Sevilla per a refugiar-se en la seua família mentre Antonio David es quedava a Màlaga amb la filla de 8 anys que tenen en comú i els seus fills majors, Rocío i David.

"Se m'ha adjudicat el qualificatiu d'infidel, han fet aquest últim any amb mi i amb la meua família una destrossa [...] M'han fet tant de mal que vaig ser absolutament sincer en dir que tot això havia passat factura en el meu matrimoni [...] Si tenien com a objectiu destruir el meu matrimoni, l'han aconseguit", va confessar l'ex col·laborador de 'Sálvame'.

Molt distanciats

 

La família Flores ha sigut molt perseguida des de llavors. Les primeres informacions revelaven que la parella continuava en el seu domicili familiar. No obstant això, una exclusiva de ‘Lecturas’ i una altra de ‘Diez Minutos’ confirma que el seu distanciament és més fort que mai.

Pena de presó

 

Tot això ocorre en el moment en el qual Antonio David Flores podria enfrontar-se a una pena d'un a quatre anys de presó per estafa, desviament de capitals i alçament de béns. Pel que sembla, l'ex col·laborador va cobrar el sou del programa 'Enemigos íntimos' a través d'unes societats a noms de tercers: Olga Moreno i el seu representant.


Una pràctica que ell mateix hauria reconegut davant el jutge, en 2017, i que es va dur a terme per a acreditar la seua insolvència i així no enviar els diners per la pensió dels seus fills a Rocío Carrasco.

Per tot això, el jutge va condemnar a pagar 60.000 euros en concepte de fiança a la filla de la més gran per l'impagament continuat de la pensió alimentària dels seus fills en comú.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fabiola Martínez explota contra Isabel Gemio" "Julia Janeiro i el seu ex-xicot, Brayan Mejía, protagonitzen una brega en una discoteca"