David Bisbal: «Jo no parle per diners, això ho fan altres»

El cantant assegura que fer declaracions mai ha estat el seu estil, ja que la seua feina és la música
David Bisbal respon a les acusacions d'Elena Tablada | Instagram @davidbisbal

En un fet realment insòlit, David Bisbal ha fet unes declaracions on comenta l'exclusiva a la revista 'Hola' de qui va ser la seua parella Elena Tablada.  La mare de la seua filla Ella ha explicat com va ser la seua relació amb el cantant

Bisbal no ha tardat quasi a reaccionar a les paraules de Tablada, i ho ha fet distanciant-se de la manera d'actuar de la dissenyadora. L'artista d'Almeria ha assegurat que ell no faria públic algun tema de la seua vida perquè «no és el seu estil» i que mai cobraria per una exclusiva com aquesta. 

Bisbal mai faria públic un tema privat

David Bisbal ha afirmat amb contundència que fer declaracions «no és la seua feina» i que per tant mai ho ha fet. No ha contestat davant la premsa a les paraules d'Elana Tablada on deia que s'ha sentit molt sola quan eren junts i que el cantant encara estava enamorat d'ella. David ha explicat que «si l'hi he de dir alguna cosa a la mare de la meua filla, tinc el seu correu electrònic i el seu telèfon, mai se m'ocorreria fer-ho en públic».  

La mare d'Ella ha relatat que mai va mantenir una vida normal mentre era amb el cantant perquè sempre estava a casa. També ha parlat del conflicte que manté amb Rosana Zanetti, després que aquesta publicara unes fotos de la xicoteta a les xarxes socials.  

David Bisbal: «No és el meu estil»

El cantant andalús ha sorprès amb aquestes declaracions: «Jo sobre aquest tipus de coses, mai m'he manifestat perquè no és la meua feina. La meua feina és la música. La meua feina és anar directament a les emocions de la gent». I és gràcies a aquesta que David Bisbal ha aconseguit un patrimoni immobiliari de quasi 3 milions d'euros. 

En un to molt calmat, Bisbal ha volgut deixar clar que «mai contestaré a cap suposada declaració de la mare de la meua filla. Absolutament cap perquè, si tinc alguna cosa a dir-li, tinc el seu correu electrònic i el seu telèfon».  

L'exconcursant de la primera edició d''Operación Triunfo'  ha confirmat també que és molt feliç amb el futur naixement del seu segon fill. Finalment, sobre les paraules de Tablada, ha sentenciat: «No entenc aquest tipus de declaracions, no pense dir res més perquè no és el meu estil ni cobraré diners d'això perquè mai ho he fet, això ho fan altres persones».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El missatge de Pilar Eyre a Peñafiel que l'ha deixat sense paraules" "Esclaten contra Ares Teixidó després de parlar de la relació amb Bustamante"