La vida de David Flores Carrasco pot donar un canvi radical

David Flores Carrasco té en el seu poder el destí de la seua mare i el seu propi

El documental de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' li portarà grans maldecaps a la filla de ‘la más gran’ a pesar que també ha callat moltes boques, ha netejat a mires d'alguns la seua imatge pública i ha revelat qui és realment Antonio David Flores.

L'últim episodi del documental que ha emés la cadena ha aclarit el dubte que molts tertulians airejaven en els platons de televisió: per què David Flores tampoc viu amb la seua mare?


Si bé va quedar clar que per decisió d'un jutge i per decisió pròpia, Rocío Flores havia d'abandonar el domicili de la seua mare i Fidel Albiac per reiterats episodis de maltractaments, no s'entenia el perquè de l'abandó familiar de Rocíito per part del seu segon fill.


Ara ja s'han posat les cartes sobre la taula i l'exmuller del malagueny ha confessat que el seu fill, pres de la manipulació del seu pare i de la seua germana, va optar per seguir els passos de la influencer i abandonar a la seua mare.


La vida del jove de 22 anys podria canviar hui quan acudisca al judici obert contra la seua mare després de la denúncia del seu pare contra Rocío Carrasco pel suposat delicte d'impagament de la pensió que resava legalment a favor de David Flores des de l'any 2018.


El fill de l'exmatrimoni haurà de pensar i dir-ho davant la jutgessa si vol prendre accions legals contra Rocío Carrasco per este motiu com a afectat de la causa o, sí, per contra, prefereix renunciar.


L'excol·laborador li demana a la filla de Pedro Carrasco una quantitat taxada en més de 8.000 euros per tots estos anys sense passar-li la manutenció del fill que tenen en comú.Antonio David Flores i no el seu fill denuncia a Rocíito

 

El germà major de Rocío Flores és el principal perjudicat que la seua mare no li haja passat la corresponent quantia econòmica imposada per un jutge quan el menor dels Flores Carrasco va decidir abandonar la llar de la seua mare.


No obstant això, ha sigut el seu propi pare, Antonio David Flores el que ha emprés accions legals el passat 1 de març contra Rocío Carrasco a favor del fill de tots dos. El demandant sol·licita que la demandada siga castigada amb una multa i fins a un any de presó.


Antonio David Flores es recolza en la sentència que va aprovar la jutgessa Sonsoles Lloria el gener de 2018 en la qual va obligar a Rocío Carrasco entregar mensualment 200 euros al seu fill en concepte de «pensió d'aliments» perquè li considerava «dependent econòmicament».


Antonio David Flores assegura que David mai va rebre esta quantia i ara vetlla pels seus interessos econòmics. Ara David Flores té en el seu poder continuar amb la demanda i castigar la seua mare o deixar que cadascun seguisca el seu camí posant fi als conflictes familiars en els jutjats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paz Vega, sobre Harvey Weinstein: 'Vaig sobreviure a més d'una trobada'" "Mila Ximénez trenca el seu silenci: «És el millor que he rebut»"