El dur moment pel que està passant Tamara Gorro

Els últimes dies estan sent molt complicats per a la model
Tamara Gorro, en una publicació del seu perfil  | Instagram

Tamara Gorro no està passant un dels seus millors moments. Després de la dura notícia que va rebre el diumenge en enterar-se de què el seu home, Ezequiel Garay, havia de passar per quiròfan després de lesionar-se en el genoll durant el partit de futbol –i que el mantindrà fora del terreny de joc el que queda de temporada–, la model ha hagut de viatjar des de Gijón (Astúries) fins a València perquè va rebre una de les pitjors notícies possibles.

Antonio, el fill de Tamara, en l’hospital

El fill de Tamara Gorro, Antonio de dos anys, ha estat ingressat en l’hospital. A pesar de què encara no ha transcendit per què, la model ha explicat: «Ahir vam haver d'exir corrents d’urgència fins a València. Em van cridar a les 20.00 hores de la vesprada dient que el meu fill estava ingressat». Davant esta notícia, molts seguidors li han donat molts ànims, ja que l’inici d'este 2020 ha sigut un poc complicat amb tantes anades i vingudes a hospitals, ja que ella també va estar malalta amb un poc de febre en gener.

Després d’un parell de nits dormint en l’hospital fent companyia al seu home, i les eternes hores esperant que el seu fill es recupere, Tamara Gorro deu estar molt cansada. A demés, tot este caos ha coincidit amb l’aniversari de sa mare i la model ha tret un poca de temps per a dedicar-li unes emotives paraules: «Eres el més imprescindible de la meua vida. Gràcies per ser la meua guia i exemple. Gràcies per existir. T’estime».

També pots llegir...

  •  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'exclusiva de Fani després del seu pas per 'La isla de las tentaciones'" "Per què Christofer no hauria d'haver participat en 'La isla de las tentaciones'"