Felip VI s'oposa als ostentosos plans del seu pare per a celebrar el seu aniversari

El rei Joan Carles té intenció de celebrar les seues 80 anys amb una festa amb magnificència
El rei emèrit Joan Carles I cumplirà 80 anys el pròxim 5 de gener | Cedida

 

La Casa Real passa per temps difícils. Mentre la reina Leticia és criticada per un dels seus atrevits vestits, el rei Felip es troba en l'ull de l'huracà per la situació política a Catalunya. Per la seua banda, els reis emèrits han reaparegut junts de nou però, encara que es mostren molt afectius en públic, el malestar en el matrimoni és evident.

Enmig d'esta situació, ja s'ha començat a parlar de l'aniversari de don Joan Carles el pròxim 5 de gener. El monarca complirà 80 anys i la seua intenció és celebrar-ho amb una festa amb magnificència, alguna cosa que no pareix agradar a Felip VI conscient del moment que s'està vivint i que la Família Reial està més en dubte que mai.

Celebració en la intimitat

Segons explica ‘El Nacional’, l'actual rei vol mantenir la tònica habitual en els últims aniversaris celebrats en la més estricta intimitat. De fet, encara es desconeix com van ser enguany les celebracions de donya Sofia, la reina Leticia i la infanta Elionor.

No obstant açò, Joan Carles pareix tenir clar que el canvi de dècada és alguna cosa molt especial i podria plantejar-se anar a l'estranger per a fer allí una festa amb els seus amics davant la negativa del seu fill de fer una celebració oficial. El dubte està en si en eixe cas la família del monarca també acudiria a la festa o si per contra la Família Reial quedaria encara més dividida.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: La tremenda brega entre Shakira i Piqué que ha fet plorar a la cantant" "Tremenda discussió de Paula i Bustamante per un detall molt important de la seua filla"